ZIELSgelukkigLEVEN

Laat je HART spreken en volg het verlangen van je ZIEL. Durf jij te springen? Ontdek hoe je kunt luisteren naar je HART en het verlangen van je ZIEL.

Gun jezelf dit unieke groepstraject van drie trainers/coaches waarin je aan de slag gaat met mooie thema’s en technieken, 

die jouw levensweg raken. Wie ben je, wat kom je brengen in dit leven en houd je tegen? Wat mag heel worden?

Je ontmoet daarbij de basisemoties, overtuigingen, energetische en kindsdeel stukken. Met humor, speelsheid en soms met weerstand kom je bij jouw essentie en maak je jouw kompas om te navigeren op de stroom van jouw leven.

DE SPRONG IN JEZELF

ZONDAGochtend  24 juli 2022 (Eindhoven)

ZONDAGochtend 11 én 18 september 2022 (Breda – Ulvenhout)

Op deze drie data organiseren we een HEELjeLEVENsweg ervaringsdag ‘De sprong in jezelf’. Je kunt op één van deze data kennismaken met wat dit traject voor jouw unieke zelf kan betekenen. Je ervaart de methodes die we inzetten, je leert een deel van het trainersteam kennen maar bovenal krijgt meteen diepe inzichten. Bijdrage voor deze waardevolle verbindende ochtend is 95,- euro incl BTW (bedrijven excl BTW)

Indien je besluit deel te nemen aan ZIELSgelukkigLEVEN zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de totaalprijs

Gun jij jezelf deze DOORBRAAK? Deze LIEFDEVOLLE SPRONG IN JEZELF?

Zodra er genoeg deeelnemers zijn start het groepstraject ZIELSgelukkigLEVEN.

Je wordt geboren, komt allemaal voort uit een deel van je vader en je moeder en je gaat een keer dood. 

Tussen deze feiten in ga jij je weg op deze aarde. Hoe vul jij deze plek in?

Heb je vragen hoe jij jouw eigen plek op deze wereld mag invullen? Ben jij die oude ballast ook zo zat? 

Ben je klaar met de onrust van het niet weten, of steeds angst, afwijzing, gemis of verdriet voelen. Wil jij je natuurlijke TALENT om vrijheid en heelheid te ervaren ook (weer) voelen?

Ga nu aan de slag om je volle potentieel te ervaren en ZIELSgelukkig te LEVEN!  Wat je ermee bereikt? 

De vrijheid om je eigen pad te bewandelen met compassie voor jezelf vanuit begrip voor het verleden. 

Want als je ten volle beseft waar je vandaan komt en insluit wat daar allemaal bij hoort dan kun jij jouw leven echt leven.

Herken je hier iets in?

 • Heb je het gevoel dat je vastzit en niet vooruit komt in je leven?
 • Vind je het lastig om keuzes te maken en twijfel je veel?
 • Heb je soms het gevoel dat het allemaal teveel is en je het liefst een enkeltje naar een tropisch eiland zou kopen?
 • Staat je hoofd nooit stil en denk je vaak wat als……?
 • Voel je een sterk verlangen naar vrijheid, wil je loskomen van je verleden?
 • Je hebt zelfkennis en hebt aan zelfontwikkeling gedaan, maar je lijkt maar niet te kunnen loskomen van (oude)patronen

Op dit soort thema’s krijg je inzichten en heling in het traject ZIELSgelukkigLEVEN.

Om je levensweg vrij te maken van blokkades (of dat wat je nog meer tegenhoudt) en je eigen pad te bewandelen, is dit traject ontwikkeld. Rondom een aantal thema’s ga je op reis gaat in en met jezelf. Het start met je bron en eindigt bij je diepste verlangens en dromen. Onderweg ruim je op wat niet meer dient en maak je ruimte voor nieuwe kennis, inzichten en ervaringen. Hoewel het een groepstraject is sta JIJ centraal en is er binnen de oefeningen ruimte voor jouw eigen tijd en tempo.

Het traject vindt plaats in een veilige groep waarin je jezelf en de ander ont-moet en elkaar helpt om een ander perspectief te vinden en oud zeer los te laten. Je hoeft het niet alleen te doen, door de ervaringen te delen help je elkaar vooruit. Wij delen onze kennis en technieken, maar je gaat vooral doen en ervaren, want de ervaring is waarin de verandering zit

HEELjeLEVENsweg

Wat levert ZIELSgelukkigLEVEN op?

 • Helderheid op wie je bent en wat je wilt

 • Vrij zijn van ervaringen uit het verleden

 • Meer liefde voor jezelf en de mensen om je heen voelen

 • Je bent beter afgestemd op jezelf en veel van wat je doet gaat als vanzelf

 • Je voelt de vrijheid om keuzes te maken waar je blij van wordt

 • Je bent weer in beweging en benut meer van je potentieel

 

De 7 groepsbijeenkomsten bevatten de volgende onderdelen;

 

Dag 1: Naar de oorsprong

Wat is jouw kern, jouw essentie, wat is de oorsprong van je ziel en met welke missie ben je aan dit leven begonnen? (Verbinden met de bron)

 

 

Dag 2: Een goed begin is het halve werk

Maar heel vaak is onze start aan het leven alles behalve goed. Deze bijeenkomst gaan we aan de slag met levenservaringen rondom de thema’s zwangerschap en geboorte.

 

 

Dag 3: De kracht van het woord

Een belangrijk deel van het leven is niet in woorden te vatten en toch proberen we het. Wat we ons vaak onvoldoende beseffen is dat de grootste beperkingen in onszelf zitten, maar ook in onszelf op te lossen zijn en woorden hebben daarin een belangrijke rol. Wat hebben anderen tegen je gezegd en hoe heeft je dat gevormd? En wat zeg je nu tegen jezelf en wat betekent dat voor je keuzes en je gedrag?

 

 

Dag 4: Boosheid, woede en andere lastige emoties

Boosheid wordt nooit veroorzaakt door wat er op dit moment speelt, dat is hooguit de aanleiding. De werkelijke reden voor je ontvlambaarheid zit veel dieper – en daar zit ook de oplossing. Ontdek samen met ons hoeveel kracht en wijsheid er in je emoties zit.

 

Dag 5: Laat je maskers vallen

Als kind hebben we leren overleven, als volwassene mogen we leren leven. Hoe? Door je maskers, verdedigingen en oude patronen los te laten en steeds meer open te gaan staan voor de ervaring van het leven zelf.

 

 

Dag 6: De weg naar vrijheid

De weg naar vrijheid is een model wat de ontwikkelthema’s van kinderen tot hun 21e jaar laat zien, maar wat je ook de mogelijkheid geeft om op latere leeftijd blokkades in je ontwikkeling te herstellen. Wat mag jij nog achter je laten? En op welke kernverlangens heb je heling nodig? Wat helpt jou verder, waardering, erkenning of juist begrip en respect?

 

 

Dag 7: Groot dromen

Welke doelen stel jij jezelf nu je je levensweg opnieuw hebt gelopen en oude ervaringen achter je hebt gelaten? Welke verlangens heb je ontdekt en welke acties ga jij eraan koppelen. Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven.  

Voor wie is ZIELSgelukkigLEVEN bedoeld?

Je hebt last van terugkerende patronen en het gevoel dat je maar niet verder komt, je zit veel in je hoofd en verlangt naar vrijheid. Je wilt ontdekken wie je bent voorbij de vorming van je verleden, vrij om je eigen leven te leiden, je eigen keuzes te maken en je potentieel te ontdekken. Je eigen plek innemen zonder de last van anderen te dragen.

Wat levert het je op?

Je ervaart meer rust en ruimte. Je voelt je vrijer, ervaart meer flow en synchroniciteit. Je leven voelt lichter met meer liefde voor jezelf en betere relaties met anderen, zodat je kan groeien.

Dat je hart weer klopt, precies zoals dat voor jou klopt

Wat krijg je? 

 • 7 groepsmomenten op een sfeervolle locatie
 • inzicht in het levensdoeltype van je persoonlijkheid en ziel (volgens het enneagrammodel)
 • inzicht in de patronen van je persoonlijkheid en je ziel (volgens het enneagrammodel)
 • oefeningen met systemisch werk
 • de kennis en begeleiding om wat je blokkeert op te ruimen:-)
 • veel inzichten en inspiratie
 • een manual met materialen en tools voor thuis (incl. loslaat- en herprogrammeringstechnieken)

 Praktisch 

Het gehele traject, inclusief alle materialen, locatie, diner en drinken kost € 1.795.- incl. btw. (voor organisaties excl BTW) De locatie is in het prachtige buitengebied van Oirschot.

Groepstraject max 12 – 13 deelnemers (en 3 trainers)  

DATA; 

DE SPRONG IN JEZELF

ZONDAGochtend  24 juli 2022 (Eindhoven)

ZONDAGochtend 11 én 18 september 2022 (Breda – Ulvenhout)

Wat vragen wij?

BIJDRAGE 95,- incl BTW (bedrijven excl BTW)  en zodra je aangeeft deel te nemen aan het gehele HEELjeLEVENsweg traject zal de 95,- in mindering op de totaalprijs worden gebracht. 

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Gun jij jezelf HEEL je LEVENsweg!? Kom dan naar één van de zondagen voor ‘De sprong in jezelf’ 

Wat goed dat je de stap neemt!

Neem contact op of mail met één van onderstaande trainers en jouw plekje is gereserveerd. Als je wilt overleggen of dit traject voor jou bestemd is, bel dan gerust met Mariëlle, Sabine of Nicole.

Wie zijn wij?

Drie ervaren trainers begeleiden dit traject; ieder zeer bekwaam in het ontdekken en vrijmaken van jouw innerlijke kracht en potentieel. Centraal sta jij en wat jij nodig hebt, de werkvormen staan ten dienste van wat JIJ nodig hebt.